ET-Henkilöstöratkaisut

Myyntiedustaja (Jyväskylä / Kuopio)

Myyntiedustaja (Jyväskylä / Kuopio)

Asiakkaamee Huumorimieht Oy etsii kauttamme jo valmiita myyntitykkejä joilla on kuitenkin vielä halua kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme sinulle työtä, jossa pääset itse suunnittelemaan työviikkosi erittäin hyvällä palkalla.

Myyntiedustajana tehtäväsi on kontaktoida ja tarjota Nordic Green Energyn sähkösopimuksia sekä palveluita asiakkaille. Päätehtävänäsi on siis uusien asiakkaiden hankkiminen ständillä, lähellä omaa asuinpaikkakuntaasi.

Liittyessäsi joukkoomme pääset rentoon ja huumorintäyteiseen työporukkaan. Saat kattavan koulutuksen ja tuen ammattitaitoiselta myyntivalmentajaltamme, jonka avulla myynnin kehitystä tapahtuu päivä päivältä.

Työvälineet, rekvisiitta ja työskentelyvuokrat hoituu meidän kautta.

Työnteko tapahtuu jatkuvalla yhteistyösopimuksella ja laskutus tapahtuu laskutuspalvelun kautta. Tämä mahdollistaa huippumyyjälle ministeritason palkan.

Lähetä hakemus ja cv mahdollisimman nopeasti sähköpostilla (hakemukset@ethr.fi) voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä ja kertoa enemmän tästä työpaikasta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä..

« »