ET-Henkilöstöratkaisut

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Etsimme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Helsingin keskustan tuntumaan kirjanpitäjää/taloushallinnon asiantuntijaa sekä määräaikaiseen että vakinaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva koulutus, esim. taloushallinnon tradenomi ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi kirjanpidon ja taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä.

Emme edellytä monien vuosien kokemusta, vaan hyvää ja nopeaa oppimiskykyä, positiivista asennetta ja intohimoa kehittää itseäsi tällä vaativalla saralla. Luonteeltasi olet tarkka ja paineensietokykyinen eikä joskus kiireinenkään työrytmi pelota sinua.

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta, oma-alotteisuutta , mieltymystä asiakaspalveluun sekä kykyä omaksua erilaisia taloushallinnon ohjelmia, mm. Procountor ja Netvisor. Suomen kielen täydellinen osaaminen on ehdoton vaatimus näissä tehtävissä ja englannin kieli on etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen, kehittävän ja monipuolisen tehtäväkentän, hyvät edut, kivat ja avuliaat työtoverit, miellyttävän työympäristön sekä kykyjen mukaisen palkan. Kokemus tilitoimistotyöskentelystä on eduksi.

Toista henkilöä haemme n. 1 vuoden määraikaisuuteen ja toista vakinaiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemus (hakemukset@ethr.fi) mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

« »