ET-Henkilöstöratkaisut

Konsernikirjanpitäjä

Konsernikirjanpitäjä

Etsimme rakennus- ja kiinteistöalalla toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista konsernikirjanpitäjää vakinaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme n. 5 vuoden työkokemusta konsernitason kirjanpidosta tilinpäätöksineen, raportointeineen sekä vahvaa osaamista monipuolisista ja vaativista taloushallinnon tehtävistä rutiinitehtäviä unohtamatta.

Toivomme sinulta tehtävän edellyttämää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja halua kehittyä edelleen näissä vaativissa tehtävissä. Tehtävä edellyttää myös vankkaa taloushallinnon
ohjelmien tuntemusta ja hyvää oppimiskykyä ja -halua.

Tarjoamme mielenkiitoisen ja monipuolisen työpaikan, viihtyisän työympäristön, kivat ja avuliaat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan.

Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla hakemukset@ethr.fi mahdollisimman pian ja kerro itsestäsi, vahvuuksistasi ja osaamisestasi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää tästä työpaikasta ja sovimme mahdollisesta haastattelusta.

« »